martes, 3 de agosto de 2021

Negacionistes existeixen a tota reu


existeixen i no només en la qüestió pandèmica. Són els mateixos que neguen l'evident, com "el patiment de milers i milers de catalans i catalanes que van patir i pateixen les retallades d'un govern conegut com Artur Mas, que va col·locar de conseller de Salut a Boí Ruiz, el responsable de les retallades més fortes que mai s’ha fet a la sanitat catalana.

Però quan el poble s'aixeca en lluita, com passa a Polinyà, posa les coses al seu lloc i els intents de crear controvèrsia fracassen, perquè pot molt més el dolor sofert de tota la ciutadania, que no una altra cosa.

Artur Mas va ser condemnat per uns fets, però la societat fa tan sols uns mesos el va condemnar també políticament a l'PDCAT (antiga CiU) partit al que dona suport, tan sols va treure un parlamentari en les últimes eleccions autonòmiques. Doncs el poble no oblida que en part va regalar la sanitat pública als voltors de la sanitat privada.

El lamentable és que havent estat penalitzat es surti a defensar-lo i es faci quan el seu poble surt al carrer a lluitar contra les retallades i en favor d'una sanitat pública de qualitat i universal per a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Polinyà diu NO a la Llei 15/97 la que privatitza la sanitat pública

  Amb 10 vots a favor i dos abstencions, els grups municipals de Polinyà, van votar a favor d’una Moció para derogar la llei 15/97. Una llei...