miércoles, 4 de agosto de 2021

COMUNICAT

Ahir dilluns dia dos d'agost de 2021 vam rebre una informació de part de la directora de l'Àrea Bàsica de Salut Polinyà Sentmenat:

la novetat és que aquest mes de juliol ha començat a treballar en l'equip una altra doctora per reforçar l'atenció pediàtrica de Polinyà i de Sentmenat. Així que al setembre ja estaran les 3 professionals que es necessiten per atendre la població infantil dels 2 municipis.

No cal dir que és una informació que ens causa tranquil·litat al saber que els nostres nadons i nens del àrea van a estar millor ateses, del que han estat fins aquest moment.

Això ens demostra que era una demanda justa i necessària.

Aquesta conquesta va lligada al fet que pediatria es quedés a Polinyà i a Sentmenat, no al Taulí.

Felicitem a les mares i pares per aquesta conquesta.

Donem les gràcies a les dues poblacions per haver-nos donat el suport en tot moment en aquesta lluita i apostem a que ho seguiran donant-lo.

Veïns i veïnes de Polinyà Sentmenat, aquest és un exemple tangible de que tot és possible quan les consciències i les raons es mobilitzen. Això ens enforteix a seguir una lluita que no tindrà fi fins que els objectius s'aconsegueixin i fem una crida a redoblar les lluites i a sumar totes les forces possibles a favor de la salut.

 

Plataforma en defensa de la Sanitat pública de Polinyà

Associació de Veïns i Veïnes de Sentmenat


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Polinyà diu NO a la Llei 15/97 la que privatitza la sanitat pública

  Amb 10 vots a favor i dos abstencions, els grups municipals de Polinyà, van votar a favor d’una Moció para derogar la llei 15/97. Una llei...