viernes, 31 de marzo de 2023

Polinyà diu NO a la Llei 15/97 la que privatitza la sanitat pública

 

Amb 10 vots a favor i dos abstencions, els grups municipals de Polinyà, van votar a favor d’una Moció para derogar la llei 15/97. Una llei privatitzadora de la sanitat pública, que a l’any 1997 va ser aprovada amb els vots de PP, PSOE, CiU, CC i PNB.

La Moció, la vam entrar la Plataforma en defensa de la sanitat pública de Polinyà, i va ser presentada al Ple municipal per tots els partits del Consistori, el 29 de març, i va ser votada a favor per tots els partits polítics, tret de dues abstencions, que respectem però no els entenem.

Així dons, el poble de Polinyà, va dir molt clarament, que per sobre de les diferències polítiques, de cada partit, som capaços de posar-nos d'acord per defensar la sanitat del nostre poble. La sensació d’estar present al Ple i saber que la Moció tirarà endavant, es impressionant. Fa que et relaxis i et sentis molt feliç pel que passaria en uns minuts en les votacions. Tot i que ja els vam donar les gràcies el dia del Ple, ara li tornem a donar les gràcies públicament.

Tant aquesta votació de la Moció, com l'afluència desbordant dels veïns i veïnes a l'assemblea oberta del Roure, fa unes setmanes, ens diu que el poble de Polinyà vol lluitar per la defensa dels seus serveis i de qualitat. I, si contem amb el seu suport, nosaltres no els defraudarem perquè lluitarem plegats.

Sens dubte, això ens fa mes forts per continuar treballant per la nostra salut.

Ara esperem que el govern central compleixi en la derogació de la llei 15/97 abans de que acabi aquesta legislatura.

Plataforma en defensa de la sanitat pública de Polinyà

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Polinyà diu NO a la Llei 15/97 la que privatitza la sanitat pública

  Amb 10 vots a favor i dos abstencions, els grups municipals de Polinyà, van votar a favor d’una Moció para derogar la llei 15/97. Una llei...